Tuesday, July 28, 2009

Menghitung hari...

pening erk kepala biler pikir pasal kawen nie..

Adus!

mcm2 nk kene beli..tue lah yg aku keje Part Time..

insyALLAH klu xder aral melompat,3 & 4hb october 2009 nie kot...

kira punyer kira lagi 2 bulan..Mak! xlama lagi tue..

aper jerk brg yg aku dah beli??satu aper pun aku xbeli lagi..



kak long aku la yg paling x-cited..

dia byk dah beli brg utk majlis aku tue..

mak aku slalu bebel..
"tgk kak long ko tue,ko yg nak kawen, dia plak yg byk beli brg..ko ader beli pape?"

Adus!

adik2 aku plak sebok nk pilih lagu yg nak dinyanyikan mase majlis aku nanti..

siap nk wat gimik turun dari bumbung la..lompat dari tangga la..sorok belakang tabir

pastu mase chorus baru keluar la..

haaaiii...mcm2 la dik oiii..

aku tgh pening kepala nie..lantak korang la nk wat gimik aper..

janji jgn sampai aku tercekik mase makan damai nanti sudah la...

"kompang di palu...pengantin baru..!!"

eh! ternyanyi plak..

2 comments:

| Lemon | said...

kokg! kite na nyanyi lagu opening wedding kokg nnti .
ahahhahaha :D

zyra_apple said...

tahniah ye kak !