Friday, July 20, 2012

Ramadhan Ya Ramadhan..

Ramadhan tahun nie jatuh pada tarikh 21hb July 2012. 
malam nie umat islam dah mula sembahyang Terawih..
esok pagi sebelum subuh, kite semua dah bangun sahur...
aku xplan ape² juadah untuk sahur apa lagi untuk berbuka..
apakata,
untuk Sahur :-
mee kari (maggie perisa kari)
&
 hohohohoholicks eaaa..

untuk berbuka puasa pulak :-
Nasi Beriyani Ayam/Kambing 
Air Soya Cincau/Air Sirap Laicy
Bubur Kacang Hijau
Kuih Muih

Menu yang senang² je..
Senang sangat untuk aku BELI kat bazar ramadhan..
nantikan kehadiran kami kat bazaar ramadahan...!!
kalau kat umah mak, first sahur mesti ayam masak kicap, telur dadar wajib yang mesti ada..
adoiyai, cam nak sahur kat umah mak pulak..nak dibandingkan menu sahur aku yang..huh~

21 july 2012 first puasa & kena pulak ngan tarikh birthday Dalily Fahima bte Mohd Faizal Adha (nama abah lagi panjang dari nama anak) yang ke-2 tahun..
nampak gaya nye, buka posa nanti dengan kek sebijik, lilin 2 batang..& Menu berbuka puasa kami...
alahai..seronoknye!!!
p/s: kite kena happy tau sambut Ramadhan..no sedey²..okeh!



1 comment:

Rozieta Rafar said...

alahaiii sedihnyer baca menu sahur u..
meh ler jelajah sahur kat umah mak.. mak dah plan nak masak ayam masak kicap tu..